Ekologiški kanapių baltymai (proteinas), 250 g
TAI NATŪRALUS, SERTIFIKUOTAS, EKOLOGIŠKAS PRODUKTAS ieškantiems kokybės. Naujas kelias į sveikatą!
Ne tik sportuojantiems!
LT-EKO-101
ES žemės ūkis
Sudedamosios dalys: 100 proc. ekologiški kanapių baltymai.
Grynasis kiekis: 250 g
Tinka veganams ir vegetarams.
Ekologiški kanapių baltymai gaminami iš ekologiškų kanapių sėklų.
Tai ypač vertingas baltyminis šaltinis su daug amino rūgščių. Tai 18 amino rūgščių grandis, iš jų 8 nepakeičiamos.
Labai svarbu: Pagaminta iš ekologiniame ūkyje augintų aukščiausios kokybės kanapių, kuriose nėra pesticidų.
Didesnis baltymų kiekis racione gali turėti teigiamą poveikį bendrai pagyvenusių žmonių sveikatai ir net padėti išvengti kaulų retėjimo, kadangi baltymai yra svarbūs kaulų ir raumenų būklei išlaikyti. Net gi padės kovoti su aukštu kraujospūdžiu.
Jei norite, kad mityba būtų visavertė, svarbu ne tik suvartojamas baltymų kiekis, bet ir jų kokybė. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad augaliniai baltymai organizmo įsisavinami geriau ir lengviau, nei gyvūninės kilmės baltymai.
Augalinės kilmės maistas yra turtingas biologiškai aktyviais junginiais, ląsteliena ir polinesočiosiomis riebalų rūgštimis, kurios apsaugo žmogaus organizmą nuo įvairių lėtinių bei degeneracinių ligų ir net vėžinių susirgimų, padeda apsisaugoti nuo širdies ir kraujagyslių ligų.
Kadangi reikiamą augalinių baltymų kiekį gauti iš kasdien mūsų vartojamų produktų gana sunku, rekomenduojame pasigaminti kanapių baltymų kokteilius.
Subalansuota mityba, kurios pagrindas yra SVEIKATAI NAUDINGI baltymai, sveiki riebalai ir tinkami angliavandenių kiekiai, kartu su fiziniu aktyvumu – gali būti ir idealus būdas liejinėjimui. Aukštos kokybės augaliniai baltymai skatina raumenų atsistatymą ir jų augimą.
Baltymai turi:
svarbiausių riebiųjų rūgščių Omega-3 ir Omega-6 bei daug ląstelienos,
svarbių mineralų: geležies, cinko, mikroelementų, fosforo,
daug skaidulų.
Vartojimas:
Rekomenduojama norma: 1 -2 valgomieji šaukštai per dieną.
Ekologiškus kanapių baltymus tinka dėti į kokteilius, berti ant sumuštinių ar salotų.
Vertinant pagal atsiliepimus, skaniausia – baltymus maišyti su sultimis, ypač turinčiomis vaisių minkštimo. Skanu su mėgstamu jogurtu, arba graikišku jogurtu ir uogomis.
Kanapių baltymus tinka naudoti ir miltinių patiekalų gamyboje. Kepiniams rekomenduojama norma – 5 – 15 % kepimo masės, pakeičiant dalį įprastinių miltų. Blynams kepti galima dėti iki 30 procentų visų miltų.
Maistingumo deklaracija 100 g produkto
Energinė vertė: 1452 kJ / 347 kcal.
Riebalai – 11,0 g, iš kurių:
sočiųjų riebalų rūgščių – 1,0 g,
Angliavandeniai – 4,0 g, iš kurių cukrų – 3,9 g;
Skaidulinės medžiagos – 18,0 g;
Baltymai – 49,0 g;
Druska – 0,0 g.
Rekomenduojama laikyti nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje sausoje vietoje.
Kilmės šalis: Lietuva/Lithuania
Ūkininkas G. Žebelys Kelmynės k. 2 Mažonų sen.Tauragės r.
Kontrolę vykdo Viešoji įstaiga „Ekoagros” LT-EKO-001
Šaltiniai apie kanapių produktų naudą: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.