Ekologiška kanapinė druska 165 g.
Stikliniame indelyje.
Sudedamosios dalys: 82 % ekologiškos maltos pluoštinių kanapių sėklos, 18 % Himalajų druska.
Kanapių sėklose daug žmogaus organizmui naudingų medžiagų: A, D, E ir B grupės vitaminų, kalcio, geležies, magnio, mangano, fosforo, kalio, cinko ir kt. Kanapių sėklos – puikus augalinės kilmės baltymų šaltinis. Kokybiškais kanapių sėklų baltymais galima pakeisti mėsos ar pieno baltymus. Kanapių sėklos ypatingai vertinamos dėl išskirtinio omega-3 ir omega-6 rūgščių balanso.
Tinka salotoms, mišrainėms, sumuštiniams, kiaušinių patiekalams, taip pat virtoms ir keptoms bulvėms gardinti.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Maistingumo deklaracija 100 g produkto
Energinė vertė: 1284 kJ / 311 kcal.
Riebalai – 22,0 g, iš kurių:
sočiųjų riebalų rūgščių – 2,2 g,
Angliavandeniai – 5,2 g, iš kurių cukrų – 5,1 g;
Skaidulinės medžiagos – 18,0 g;
Baltymai – 14,0 g;
Druska – 30,0 g.
Grynasis kiekis 165 g
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Kilmės šalis: Lietuva/Lithuania
Ūkininkas G. Žebelys Kelmynės k. 2
Mažonų sen. Tauragės r. sav.
Kontrolę vykdo Viešoji įstaiga „Ekoagros” LT-EKO-001

LT-EKO-101
ES žemės ūkis
Evelina –
Labai skanu. Ši druska yra metų atradimas. Visada beriu ant keptų kiaušinių.👌
Rita –
Ačiū! Kai pas senelius švęsdavome Kūčias ir valgydavome virtas bulves su kanapine druska. Dabar į daugelį patiekalų beriu gamindama.