[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text text_larger=”no”]Kanapių pienui pasigaminti reikės:
stiklinės ekologiškai užaugintų kanapių sėklų,
trijų stiklinių vandens (santykis 1:3),
1 v. š. medaus, jei mėgstate saldesnius gėrimus.
Gaminimas:
Sėklas nuplauname. Galite prieš tai 8 valandas išmirkyti ir po to perplauti, tačiau mirkyti nebūtina.
Į elektrinį trintuvą (vadinamą kokteilinę) beriame sėklas ir pilame vandenį.
Įdedame medaus, jei norite.
Triname kol sėklos susmulkėja, o vanduo tampa baltas.
Perkošiame pieną per marlę arba smulkų sietelį.
Kanapių pieno pasidarysite maždaug tiek, kiek pylėte vandens.
Skanaus ir į sveikatą![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3617″ img_size=”large” alignment=”center” parallax_scroll=”no”][vc_column_text text_larger=”no”]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]