[vc_row][vc_column width=“2/3″][vc_column_text text_larger=“no“]Kanapių pienui pasigaminti reikės:

stiklinės ekologiškai užaugintų kanapių sėklų,

trijų stiklinių vandens (santykis 1:3),

1 v. š. medaus, jei mėgstate saldesnius gėrimus.

Gaminimas:

Sėklas nuplauname. Galite prieš tai 8 valandas išmirkyti ir po to perplauti, tačiau mirkyti nebūtina.

Į elektrinį trintuvą (vadinamą kokteilinę) beriame sėklas ir pilame vandenį.

Įdedame medaus, jei norite.

Triname kol sėklos susmulkėja, o vanduo tampa baltas.

Perkošiame pieną per marlę arba smulkų sietelį.

Kanapių pieno pasidarysite maždaug tiek, kiek pylėte vandens.

Skanaus ir į sveikatą![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_single_image image=“3617″ img_size=“large“ alignment=“center“ parallax_scroll=“no“][vc_column_text text_larger=“no“]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Grįžti į sąrašą